Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No mozna byste se mel zamyslet nad tim, zda neni vina na strane ucitelu? Maji nekoho, o kom by mohli prohlasit, ze je reprezentuje?

Mozna by to mohly byt skolske odbory. No ale Dobsik se taky cpe do vseho. Nebo snad ne?

Zaver: asi by bylo lepsi, kdybyste si stvorili neco podobneho lekarske komore (i bez povinneho clenstvi) a pak zadali premiera, aby s vami jednal, nez si stezoval, jak si stezujete.

0 1
možnosti

P69e83t50r 62S18k88á96c88e66l

29. 8. 2018 22:02

„Všeobecné porušení světa se začíná hned v kořenech...“ » J.A.Komenský. Doporučil bych tomu, kdo skutečně chce se vzděláním další generace něco podniknout, aby se obrátil na odkazy našeho velikána. A zaúkoloval příslušné odpovědné šéfy resortů, tvrdě je kontroloval a nekompromisně vyvozoval důsledky z jejich činnosti či nečinnosti - tedy pokud chce ještě řídit stát jako firmu...R^

0 0
možnosti

Učitelů se ptát není možné, protože jsou zcela neschopní se na něčem dohodnout. Například o tom, jak přerozdělit posílenou výuku různých podob počítačové gramotnosti na úkor nějaké stávající výuky češtiny a matiky se češtináři a matikáři mezi sebou vůbec nejsou schopni bavit, natož aby z nich vypadlo něco použitelného. Protože učitelé bojují jen na písečku svojí aprobace a celek je jim buřt. Nejsou partnerem k diskusi, vygenerují jen hafo neslučitelných návrhů. EDUin má ucelenou představu a partnerem k diskuzi tudíž je. Být na ministerstvu, taky se učitelů neptám.

0 7
možnosti

On prece ridi vsechno. Co by se dovedel od pitomcu, kteri v zivote nic nedokazali a uci.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS