Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J52a56n 87R50á49ž

6. 2. 2020 17:14

Za kvalitu výuky je odpovědný ředitel školy a tak je na něm, jakého sebevraha ochotného strpět šikanování od žáků, jejich rodičů i školní inspekce, sežene.

Kontrolní otázka : Kdo je schopen lépe naučit studenty matematiku: a) učitel před důchodem b) absolvent "pajdáku" bojující proti povinné matematice u maturit, c) mladý absolvent "matfýzy", který matematiku má rád

0 0
možnosti
VB

Za kvalitu léčby v nemocnicích je odpovědný ředitel nemocnice, a hádejte, kdo je lepší na operaci: a) lékař před důchodem b) mladý absolvent lékařské fakulty, který nadšeně operuje a pracuje skoro zadarmo, c) absolvent ekonomky, který zjistil, že ho baví operovat ?

To je totiž situace ve školství.

Už podle stávajícího zákona může učit matematiku kde kdo, nový zákon to však velice usnadňuje a podporuje, a cesta zpátky pak bude velmi obtížná. Plaga odloží maturitu z matematiky do doby, až se zlepší její výuka, a přitom ve stejnou dobu jde do sněmovny zákon, který rozhodně kvalitu výuku nezlepší.

0 0
možnosti
MP

Učitelé potřebují prostor pro tvůrčí práci a důvěru ve svoji práci. Na školách chybí speciální pedagogové, psychologové, chybí cela řada podpůrných profesí, chybí kvalifikovaní školní asistenti s důstojnou odměnou a pracovním úvazkem, nezávislí na přechodnosti NFN nebo šablon, stejně tak chybí kvalifikovaní ajťáci zajišťující hardware i software podobně jako ti na úřadech.

0 0
možnosti
MP

Učitelé potřebují prostor pro tvůrčí práci a důvěru ve svoji práci. Na školách chybí speciální pedagogové, psychologové, chybí cela řada podpůrných profesí, chybí kvalifikovaní školní asistenti s důstojnou odměnou a pracovním úvazkem, nezávislí na přechodnosti NFN nebo šablon, stejně tak chybí kvalifikovaní ajťáci zajišťující hardware i software podobně jako ti na úřadech. Odpověď:

A představte si, že v naší firmě chybí s?hodně řemeslníků. Platově nedoceněných, kteří by pro Vaše zaměstnance dělali perfektní servis. Pro to bych taky rád, aby řemeslníkům a živnostníkům dali důstojnou odměnu za vykonanou práci, s přihlédnutím že učitelem můžete být klidně i v pozdním věku, ale kvalitní řemeslník a to se shodneme, už asi ne.

0 0
možnosti
VB

Jo souhlas, dobrý řemeslník si určitě důstojný plat zaslouží, ale vaše firma jim nemůže přidat? Pokud je tedy soukromá ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Píšu jen tak, pro radost. Ne vždy z radosti.

Seznam rubrik