Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^ Ursula fňuká, že si připadá jako kůl v plotě. ;-)

2 0
možnosti

Uršula nejen že nic neudělala, ale jednu chvíli dokonce působila i jako (přeneseně:-)) kazišuk, když kritizovala některé státy, včetně našeho, že uzavírají hranice. To, že si později posypala hlavu popelem na té její nekompetentnosti nic nemění.

7 0
možnosti
Foto

Pokud jde o to pomazánkové máslo, je z velké části naší chybou, že jsme si nevyjednali výjimku. Vždyť například kokosové mléko se všude vesele prodává a nikomu to nevadí. Ale jinak s Vámi souhlasím. Podle mě je hlavním kritériem přijetí do vysoké funkce v EU co nejlevicovější orientace uchazeče. Podle toho to také vypadá.

1 0
možnosti
Foto

Né že bych byl ze směřování EU dvakrát odvázaný, ale zjistěte si jejich pravomoci a zjistěte si čím vším komu přispějí... Suplovat úplně roli národních ministerstev ( třeba zdravodnictví nemohou, nemají k tomu žádný aparát, žádné stohy lékařů a sester v zásobárně) . Zaspal naprosto celý "západní svět" , nejen EU a postupně se probírá.

1 3
možnosti
KP

Filipe to selhání nejde ničím okecat. Je skutečně tragické a ničím neomluvitelné.Jen se potvrzuje nesmyslnost budování jakéhosi superstátu a jeho rozhodování o každé drobnosti z centra, které nikdy nemůže znát místní problémy a jejich řešení. Pokud se EU vrátí ke svým kořenům, pak má ještě naději na přežití. Jinak ne. Jinak se stala jen balvanem, který se bude obcházet neboť překáží.

6 0
možnosti
VH

EU - sbohem a satecek. Dekujeme, stacilo nam.

5 1
možnosti
MB

Je to tak, nicméně jsou zde i novodobě - překvapivé prvky rozumu ! Najednou probíhá Videokonference zúčastněných . Cirkus na kolečkách pompézně necestuje, nejlépe z města - do města ! Jednání probíhá ! Pak ty hlasy, zejména zadlužených států - Dejte nám prachy - Vydávejte Dluhopisy - Virus řádí ... ! EU říká - Kulové ! ...

Itálie, Španělsko i Francie - To je podobné, jako by kluci psali z Pionýrského tábora. Podobně pak- z dob veselého studia ! = Mami - tati, prachy došly - Další pošli ... ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Píšu jen tak, pro radost. Ne vždy z radosti.

Seznam rubrik