Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J73a92n 73V91i59j25a72n

4. 4. 2020 8:47

Víte co mně vždycky fascinuje, když takový "novinář" na někoho vybafne nesmysl, který si zlovolně vymyslel a vůbec nemá ničím podložený, jen aby se "zviditelnil" a udělal rozruch?

To, že ten dotyčný přepadený se SÁM IHNED postaví do defenzivní pozice jako přistižený školák a začne sáhodlouze něco vysvětlovat a omlouvat se. Samozřejmě výsledek je jediný a sice že ze sebe udělá pitomce, zatímco "novinář" vítězně odchází!

Proč toho "novináře" nepostaví do pozoru co si to dovoluje šířit nesmysly, kde je slyšel, proč je šíří a co si to vůbec dovoluje!

Uvědomme si, že tato stále pokleslejší kultura je spoludílem tzv. "slušných" lidí, kteří novinářům takové chování beztrestně umožňují.

Lidé bděte a přemýšlejte!

0 0
možnosti
JN

Dnes jste trefil hřebík přesně na hlavičku, karma. R^

9 0
možnosti
Foto

Já také miluji „novináře“, kteří pokládají otázky, na které většinou nikdo nezná odpověď, jen za tím účelem udělat z dotazované nevědomce. Hlavně se to používá u politiků. Hlavně se tím dělá „dojem“ že ten „novinář toho ví mnohem více než dotazovaný. Což pochopitelně není pravda, ale diváci tomu celkem věří, a tak se z normální novináře stane „investigativní“ novinář.

10 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Píšu jen tak, pro radost. Ne vždy z radosti.

Seznam rubrik